Recycling

Van Randwijk heeft een nieuwe frisse blik op recycling oplossingen voor uw organisatie. Balenpersen, perscontainers en grootformaat shredders vormen de kern van onze kennis en service. Ook voor overige recyclingapparatuur denken wij graag met u mee. Samen kijken we naar de mogelijkheden om tot de juiste oplossing te komen. Van concept tot plaatsing met optimale service en technisch kundig onderhoud.

Kartonshredder Van Randwijk

Kartonshredders

Hergebruik uw karton als opvulmateriaal met behulp van een van onze apparaten.

Bent u op zoek naar een kartonshredder van hoogwaardige kwaliteit, om zelf van oud karton duurzaam gerecycled opvulmateriaal te maken voor uw bedrijf? Dan helpen wij bij Van Randwijk, uit Nieuwegein, u als dé shredderspecialist van Nederland met plezier. Met behulp van een versnipperapparaat uit ons assortiment maakt u gerecycled en bovendien zeer duurzaam opvulmateriaal van oude kartonnen dozen. Dit materiaal is ideaal als bescherming van kwetsbare goederen in pakketten. Wij bieden apparaten met verschillende capaciteiten aan. Er zit er vast en zeker een bij die bij uw bedrijf past.

Balenpersen

Karton, plastic en andere materialen kunnen snel worden samengeperst in een handige balenpers. Afhankelijk van volume en soort materialen zijn er verschillende types persen leverbaar. Voor kleine volumes perst men met een verticale balenpers balen materiaal in mum van tijd. Voor de grotere volumes zijn er horizontale industriële balenpersen. In deze laatste categorie persen bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan oplossingen. Van Randwijk is dé specialist in recycling!

Perscontainers

Perscontainers worden voornamelijk benut om een mix aan reststoffen samen te persen zonder voorsortering. Duurzame en betrouwbare containers, met een lange levensduur doen jaar in en jaar uit betrouwbaar hun werk. Een perscontainers leasen geeft u meer flexibiliteit en verlagen uw huurkosten op lange termijn.

Industriële shredders

Karton kan snel gerecycled worden tot verpakkingsmateriaal. Hierdoor ontstaan er matjes die flexibel, veerkrachtig en soepel kwetsbare goederen uitstekend verpakken. Met deze handige shredders krijgt karton een 2e leven, draagt het bij aan de reductie van afval, en worden kosten voor vulmateriaal bespaart. Wie de Co² footprint wil reduceren hergebruikt afvalkarton!

Containerkantelaars

Onder overige recyclingapparatuur verstaan we transportbanden, drumzeef- en sorteersystemen, containerkantelaars en een EPS-pers.

Maatwerk, service & onderhoud

Van Randwijk heeft een eigen technische service, met veel vak- en productkennis. We pakken graag uitdagingen aan. Binnen afval & recycling techniek heeft u vaak een op maat gemaakte oplossing nodig. Wij denken hier graag in mee! we zetten samen met u de juiste oplossing op papier. Van begin tot eind leveren we zo mogelijk optimale service. En zorgen dat onze oplossing duurzaam wordt onderhouden.

Zoekt u een maatwerk oplossing, neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search