Paperfinishing

Snijmachines, vouwmachines en cardprinters, in verschillende maten in ons assortiment of op maakt gemaakt. We denken altijd mee met u mee om tot de juiste oplossing te komen. Van concept tot plaatsing met optimale service en technisch kundig onderhoud.

Snijmachines

Snijmachines zijn er in verschillende soorten verkrijgbaar: stapelsnijders, rolsnijders en bordscharen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.  U kunt ons telefonisch bereiken op: 0182 640690 of stuur een e-mail naar info@vanrandwijk.com.

Vouw- en rilmachines

Iedere praktijksituatie is weer anders. Dat is de reden dat we verschillende soorten vouwmachines in ons assortiment hebben. Vouwmachines in A4 en A3-formaat en grootformaat vouwmachines.

Plastic card services

Wij willen u graag helpen bij het kiezen van de juiste cardprinter. Het is namelijk belangrijk dat u een cardprinter kiest die voldoet aan al uw wensen en de juiste kwaliteit en capaciteit levert. We willen namelijk niet dat u later spijt krijgt van uw aankoop. Daarom geven wij u graag een passend advies. Mocht u vragen hebben over een cardprinter of het maken van pasjes dan staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0182 640690 of een e-mail sturen naar info@vanrandwijk.com.

Service & onderhoud

Van Randwijk heeft een eigen service organisatie die een belangrijke dienstverlening is voor haar klanten. Alle servicemedewerkers zijn getraind en gecertificeerd door de verschillende fabrikanten. Jaarlijks volgen zij opfriscursussen en houden zij hun vak bij door gerichte opleidingen te volgen. Een VCA-certificaat is een vanzelfsprekendheid om in alle typen organisaties de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Tevens beschikt men over beschermende herkenbare bedrijfskleding en draagt men een legitimatiebewijs bij zich. Elke medewerker heeft de beschikking over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) die nodig is om in beveiligde omgeving de werkzaamheden uit te voeren.

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search