Van Randwijk heeft een reputatie opgebouwd in security projecten. In de afgelopen 10 jaar heeft zij verschillende installaties geïnstalleerd om informatie te beveiligen tegen misbruik door vernietiging. Deze hoogvolume systemen zijn voorzien van toevoersystemen, transportbanden, shredders, afvoersystemen, perscontainers of balenpersen.

Projecten starten met een goede inventarisatie van wensen, doelen en middelen. Op basis van de te verwerken materialen wordt een keuze van technologie bepaald. De verkleiningstechniek kan variëren van traditionele shredders, (water)desintegrators en maalmolens. Op basis van eigen technische specificaties en ontwerp wordt er een turnkey installatie gebouwd die voldoet aan de eisen qua fractie, capaciteit en bediening.

Bij de overheid heeft Van Randwijk verschillende systemen geplaatst voor het beveiligen van informatie voor papier, elektronische datadragers en het ontwaarden van goederen. Omdat dit veelal vertrouwelijke projecten zijn, kan zij geen referenties publiceren.

In het Midden-Oosten is een installatie ontworpen voor archiefvernietiging die voldoet aan de DIN 66399 P-4 security wensen van de overheid en waar de eerste fase van een 10-jaren plan is uitgevoerd. De output van het materiaal wordt zodanig verdicht dat er balen ontstaan van 350 kg.

Ook in de bancaire sector zijn verschillende systemen geplaatst voor specifieke toepassingen.

Van Randwijk is de bedenker, ontwikkelaar en bouwer van het DOX XL facilitaire vernietigingsconcept. Steeds meer organisaties kiezen bewust voor inhouse vernietiging waarbij de inzamelaar de 240 liter containers ter beschikking stelt. DOX XL staat inmiddels op vele locaties in het land. Op projectbasis wordt dit concept in grote aantallen gebouwd, ook in de export naar andere landen.

Bekijk onze projecten

Projecten

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search