Archiefvernietiging

Data Security is één van de onderdelen waarin Van Randwijk gespecialiseerd is. Binnen ons assortiment van archiefvernietiging hebben wij verschillende archiefvernietigers op voorraad. Allen zeer duurzaam gebouwd, betrouwbaar in gebruik en verzekerd van een lange levensduur. Behalve dat we producten aanbieden op het gebied van archiefvernietiging treden wij ook graag op als kennispartner. Van Randwijk biedt begeleiding voor de volgende kennisgebieden:

– Effectieve reststoffeninzameling met vermindering van Co2
– Inrichten organisatie op Wet Bescherming Persoonsgegevens
– Privacy Impact Assessment (PIA) implementatie en realisatie.

Met andere woorden wij zijn graag meer dan alleen een partner voor u. Wij bieden een op maat gerichte oplossing, waarbij wij geen uitdaging uit de weg gaan. Met een eigen service organisatie zorgen we voor een optimale klantbehandeling, met het oog gericht op duurzame oplossingen. Zo bieden wij te allen tijde een service aan die volledig bij u en uw bedrijf past!

Dox XL 260 archiefvernietiger

Eén van de paradepaardjes op het gebied van archiefvernietiging is de Dox XL 260 archiefvernietiger. Met deze krachtige machine vernietigt u tot wel 1.000 vellen per minuut. Ook vernietigt deze archiefvernietiger volgens de vastgestelde DIN normering 66399. De veiligheidsklassen hierin worden dus gerespecteerd. U kunt bij wijze van spreken uw afval onbeheerd laten, want met deze vernietiger zal vertrouwelijk papier niet meer achterhaald worden! Kort samengevat: met de Dox Xl 260 wordt uw informatie snel, efficiënt en bovendien tegen lage kosten beveiligd. Heeft u research informatie, patiëntgegevens of andere strikt vertrouwelijke organisatiegebonden documenten? Wacht dan niet langer en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Onze vernietiger kunt u zowel leasen als kopen. Daarnaast denken wij met u mee en helpen u graag aan een duurzame oplossing.

Wilt u begeleiding bij het aanschaffen van een adequate archiefvernietiging? Bel of mail naar Van Randwijk. Of neem contact op via de Live-Chat. Onze medewerkers staan direct paraat om uw dringende vragen te beantwoorden.

doxxl-2
Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search