Harde schijf vernietigen

Voor het vernietigen van uw harde schijven is Van Randwijk dé geschikte partner. Harde schijf vernietigen volgens de internationale standaard, wij maken dit mogelijk! Uw harde schijven, back-up tapes en mobiele telefoons kunnen vernietigd worden door onze mobiele- en vaste harde schijf vernietigers. Behalve onze speciale producten bieden wij ook een unieke dienstverlening aan. Op locatie naar wens, bijvoorbeeld in uw gebouw of werkplek, worden gestandaardiseerd en gecertificeerd datadragers vernietigd.

Mogelijkheden datavernietiging

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van harde schijf vernietigen? Bekijk dan direct onze oplossingen & producten. Door jarenlange ervaring weet Van Randwijk als geen ander welke oplossing u zoekt. Wij weten in overleg met u altijd een passende oplossing te vinden voor uw situatie.

Service & onderhoud

Het hebben van een eigen service organisatie is één van onze sterke punten. Wij realiseren ons dat we een stapje extra voor onze relaties moeten zetten, een goede dienstverlening is immers zeer belangrijk. Al onze servicemedewerkers zijn daarom zeer ervaren, getraind en gecertificeerd door de verschillende fabrikanten. Jaarlijks worden cursussen en vakgerichte opleidingen gevolgd. Hierdoor weten onze medewerkers direct in te spelen op de laatste ontwikkelingen en elk mogelijk probleem op te lossen.

Verder zijn wij als bedrijf VCA gecertificeerd. Voor ons is het dus vanzelfsprekend om in alle soorten organisaties werkzaamheden uit te voeren. Tevens beschikken alle werknemers over beschermende, herkenbare bedrijfskleding en dragen zij altijd een legitimatiebewijs bij zich. Tot slot heeft elke medewerker de beschikking over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), die noodzakelijk is om in een beveiligde omgeving werkzaamheden uit te voeren. Benieuwd wat Van Randwijk voor u kan betekenen op het gebied van harde schijf vernietigen? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

EBA 0101 harddisk vernietiger

Harde schijven pons

HSM HDS 230 eentraps harde schijven vernietiger

Harde schijf vernietigers

On-site dienstverlening

Vaste Shredder systemen

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search