Plastic cards & accessoires

Cardprinter plastic cards & accessoires
Wij bieden voor zowel ons assortiment cardprinters als andere merken/modellen plastic cards en accessoires als linten en badges. Bekijk ons volledige assortiment aan cardprinter kaarten en accessoires in de Van Randwijk Direct shop.

Mocht u vragen hebben over welke benodigdheden bij uw cardprinter-oplossing past, neem dan contact met ons op.

Plastic cards

linten-magicard

Linten voor cardprinters

Pasjes ontwerpen

Service & onderhoud

Van Randwijk heeft een eigen service organisatie die een belangrijke dienstverlening is voor haar klanten. Alle servicemedewerkers zijn getraind en gecertificeerd door de verschillende fabrikanten. Jaarlijks volgen zij opfriscursussen en houden zij hun vak bij door gerichte opleidingen te volgen. Een VCA-certificaat is een vanzelfsprekendheid om in alle typen organisaties de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Tevens beschikt men over beschermende herkenbare bedrijfskleding en draagt men een legitimatiebewijs bij zich. Elke medewerker heeft de beschikking over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) die nodig is om in beveiligde omgeving de werkzaamheden uit te voeren.

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search