Plastic card services

Cardprinters koopt u tegenwoordig bijna op elke hoek van de straat, maar waar haalt u de kennis voor de juiste cardprinter? Via Google, of een webwinkel wellicht zult u zeggen. Echter een persoonlijk advies door een deskundige specialist zal goud waard blijken te zijn. Bij ons haalt u toepassingskennis, praktijkervaring, deskundigheid, tips en service over plastic card services. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent over de oplossing.

Een demonstratie geeft inzicht in de verschillende mogelijkheden. Wij zijn concurrerend en u kunt rekenen op de beste prijs- prestatieverhouding! Wij bewaken nadien technisch uw oplossing en besparen uw organisatie geld door onze excellente service.

Deskundig beantwoorden wij alle vragen en demonstreren onze cardprinters in onze showroom. Onze helpdesk staat van 8.00 tot 18.00 uur ter beschikking voor toepassings- en servicevragen. Wij bieden als één van de weinigen, service op locatie met verschillende soorten servicecontracten en hebben een responstijd die past bij uw bedrijfsvoering. Service is niet voor niets ons visitekaartje!

gekleurde_kaarten

Plastic cards & accessoires

Service & onderhoud

Van Randwijk heeft een eigen service organisatie die een belangrijke dienstverlening is voor haar klanten. Alle servicemedewerkers zijn getraind en gecertificeerd door de verschillende fabrikanten. Jaarlijks volgen zij opfriscursussen en houden zij hun vak bij door gerichte opleidingen te volgen. Een VCA-certificaat is een vanzelfsprekendheid om in alle typen organisaties de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Tevens beschikt men over beschermende herkenbare bedrijfskleding en draagt men een legitimatiebewijs bij zich. Elke medewerker heeft de beschikking over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) die nodig is om in beveiligde omgeving de werkzaamheden uit te voeren.

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search