Turning knowledge into service
Geïnspireerd door Rubik, die een draaikubus ontwikkelde met vele variaties, symboliseert het Van Randwijk beeldmerk haar competenties. Toepassingskennis vertalen naar innovatieve oplossingen en services. Een team van specialisten adviseert u op deskundige en prettige wijze. Zij vertalen uw vragen naar duurzame oplossingen die bijdragen aan een circulaire economie.

kubus

Als producent en importeur zijn wij een gespecialiseerde organisatie die ‘ALLES onder één DAK’ heeft. Heldere communicatie en een slagvaardige aanpak zorgen voor een hoge klanttevredenheid. Van advies tot correctief onderhoud wordt u door een team van deskundige en goed getrainde medewerkers begeleid, allen gecertificeerd en streng gescreend.

Een team van deskundige en goed getrainde medewerkers leidt u van advies tot correctief onderhoud.

De verschillende websites verschaffen u veel informatie over producten, specificaties en standaarden. Uniek is het speciaal voor klanten ingerichte Van Randwijk Practicum. Hier bent u van harte welkom om de toepassingen te beoordelen en te testen.

Service schrijven wij met hoofdletters om de beschikbaarheid van oplossingen te garanderen. Een technisch team onderhoudt, repareert, keurt en traint gebruikers op locatie. Ook bieden wij security dienstverlening om oude datadragers op locatie te beveiligen tegen misbruik door gecertificeerde vernietiging. Op het gebied van reststoffenrecycling bieden wij concepten die bijdragen tot een beter hergebruik en een hogere opbrengst!

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search