Service & onderhoud

Van Randwijk heeft een eigen service organisatie die een belangrijke dienstverlening is voor haar klanten. Alle servicemedewerkers zijn getraind en gecertificeerd door de verschillende fabrikanten. Jaarlijks volgen zij opfriscursussen en houden zij hun vak bij door gerichte opleidingen te volgen. Een VCA-certificaat is een vanzelfsprekendheid om in alle typen organisaties de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Tevens beschikt men over beschermende herkenbare bedrijfskleding en draagt men een legitimatiebewijs bij zich. Elke medewerker heeft de beschikking over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) die nodig is om in beveiligde omgeving de werkzaamheden uit te voeren.

Technische service
Op afroep kan er gebruik worden gemaakt van de service organisatie voor het verrichten van onderhoud, service en instructie. Vanuit het hoofdkantoor in Waddinxveen worden de verzoeken gecoördineerd en gepland. De serviceafdeling is modern ingericht en beschikt over alle middelen om professionele ondersteuning te geven. Na afspraak met de planning worden er op locatie in de Benelux installaties, service en instructies verzorgd.

Correctieve service
Deze vorm van service is beschikbaar voor alle objecten die binnen de product portfolio vallen die Van Randwijk levert. Op afroep kan hiervan gebruik worden gemaakt om een reparatie uit te voeren. Zonder een preventief contract is onze responstijd sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van de technici. Een heldere beschrijving van de klacht, het type object, locatie en de bereikbaarheid helpen bij het plannen van een afspraak. Op basis van nacalculatie worden fair de kosten in rekening gebracht van de dienstverlening. Deze vorm van dienstverlening kan zowel op de eigen serviceafdeling als op locatie worden uitgevoerd.

Preventieve service
Preventieve servicecontracten zijn beschikbaar met verschillende service intervallen. Het grote voordeel voor de gebruiker is dat wij de organisatie totaal ontzorgen. Wij regelen de jaarlijkse planning, het maken van een afspraak en zullen op het afgesproken tijdstip bij u zijn. Wij ontzorgen u volkomen en nemen het technische onderhoud voor onze rekening. Tijdig geven wij aan of er onderdelen vervangen dienen te worden. Indien dit direct gedaan kan worden, wordt dit uitgevoerd. De uur- en voorrijkosten worden tezamen met de keuringskosten gedekt door het contract. Onderdelen worden op basis van nacalculatie berekend. Indien meerdere objecten in één contract zijn opgenomen en wij gelijktijdig het onderhoud kunnen uitvoeren, verlenen wij een efficiencykorting op de totale onderhoudsprijs.

service2

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search