Data security

Van Randwijk biedt u een compleet assortiment papiervernietigers aan. Niet alleen voor op het werk, maar ook voor thuis hebben wij verschillende papiervernietigers. Een papiervernietiger is duurzaam gebouwd, heeft een lange levensduur en is betrouwbaar in gebruik. Daarnaast krijgt u standaard vijf jaar garantie op uw aankoop.

Wij kunnen u daarnaast adviseren bij de volgende kennisgebieden:

 • Vermindering van Co2 door effectieve reststoffeninzameling
 • Meldplicht datalekken inrichten binnen de organisatie
 • Privacy Impact Assessment (PIA) implementeren en realiseren
 • Het gestandaardiseerd, gecontroleerd en gecertificeerd vernietigen van datadragers
 • Inrichten van organisatie op het gebied van Wet Bescherming
 • Persoonsgegevens

Papiervernietigers

Voor elk volume en security niveau bieden wij een ruim assortiment aan oplossingen. Allemaal oplossingen die duurzaam zijn gebouwd met 5 jaar garantie, lange levensduur en betrouwbaar in gebruik.

Papiervernietigers hoog volume

Voor het vernietigen van archieven zijn hoog volume vernietigers beschikbaar. Voor organisaties die zelf hun archieven willen vernietigen zijn er hoog volume oplossingen beschikbaar die informatie in DIN 663999 gestandaardiseerd vernietigen. De capaciteit is afhankelijk van de beveiligingsklasse.

Harde schijf vernietigen

Wanneer u harde schijven, back-up tapes en mobiele telefoons wilt vernietigen volgens de internationale standaard, dan hebben wij mobiele en vaste vernietigers als oplossing. Ook bieden wij een unieke security dienstverlening om op locatie, in uw gebouw en op uw werkplek gestandaardiseerd en gecertificeerd datadragers te vernietigen.

Paspoortontwaarders

Reisdocumenten ontwaarden volgens BZK-richtlijnen wordt gedaan met specifiek hiervoor ontwikkelde apparatuur. Of het nu om paspoorten of identiteitskaarten gaat, onze kennis en ervaring vormen tezamen met de verschillende ponsmachines de oplossing voor gemeenten, ambassades en andere uitgifte organisaties.

Papiervernietigers

Wanneer u veilig en verantwoord uw papieren archief, notities, CD’s, DVD’s, dossiers e.d. wilt vernietigen, kunnen wij u uit een veelvoud van mogelijkheden, uitstekend advies geven. Wij bieden een op maat gemaakte oplossing. Van Randwijk heeft een eigen technische service, met veel vak- en productkennis. We pakken graag uitdagingen aan. Van begin tot eind leveren we zo mogelijk optimale service en zorgen dat onze oplossing ook duurzaam wordt onderhouden.

Zoekt u een maatwerk oplossing, neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

  Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

  KANTOOR & SERVICE
  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  Start typing and press Enter to search