Vouw- en rilmachines

Vouwmachine/vouwmachines nieuw of gebruikt, koop of lease, alles kan bij ons
Het grote voordeel bij het gebruik van een vouwmachine is de enorme tijdsbesparing die gerealiseerd kan worden. Stel dat in uw organisatie per week één uur nodig is om handmatig formulieren te vouwen. U heeft dan uw vouwmachine al binnen één jaar terugverdiend! Wilt u weten hoe lang u er over doet om een vouwmachine terug te verdienen vraag dan vrijblijvend ons terugverdienmodel aan door contact met ons op te nemen.

Vanaf het moment dat u uw vouwmachine heeft terugverdiend bespaart de vouwmachine u niet alleen tijd, maar ook geld. Wij bieden u een zeer breed scala aan nieuwe en geregeld ook gebruikte vouwmachines in alle prijsklassen. In samenwerking met onze partners kunnen wij u ook adviseren omtrent grafische vouwmachines. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op om onze specialisten te spreken.

Couverteermachine/couverteermachiens/vouwen, vullen en plakken…
De couverteermachine – ofwel vouw-, vul- en sluitmachine – is een machine met veel toepassingen. De machine kan zowel documenten vouwen als enveloppen vullen en sluiten. Een veel gebruikte toepassing is de verwerking van onder andere: loonstroken, facturen, herinneringen en nieuwsbrieven. Zelfs complete mailings met eventuele bijlagen, zoals retourenveloppen, folders, boekjes e.d. worden eenvoudig en snel verpakt met onze couverteerapparatuur.

Waar u de machine ook voor wilt gebruiken, onze couverteermachines maken licht werk van uw uitgaande post. Sneller en gemakkelijker uw post verwerken kan niet. Het enige wat u hoeft te doen is de couverteermachine aan te zetten en de rest gaat vanzelf. Hiermee kunt u zich veel tijd besparen. Bovendien bespaart u zo op de kosten.

 

 

Couverteermachine : Couvette 250-3 Mail Assistant

Couverteermachines

Briefopeners en -sluiters

Service & onderhoud

Van Randwijk heeft een eigen service organisatie die een belangrijke dienstverlening is voor haar klanten. Alle servicemedewerkers zijn getraind en gecertificeerd door de verschillende fabrikanten. Jaarlijks volgen zij opfriscursussen en houden zij hun vak bij door gerichte opleidingen te volgen. Een VCA-certificaat is een vanzelfsprekendheid om in alle typen organisaties de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Tevens beschikt men over beschermende herkenbare bedrijfskleding en draagt men een legitimatiebewijs bij zich. Elke medewerker heeft de beschikking over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) die nodig is om in beveiligde omgeving de werkzaamheden uit te voeren.

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search