On-site dienstverlening

MAXXeGUARD on-site mobiele vernietiging
Ook u kunt gebruik maken van de mobiele onsite vernietigingservice op locatie. U bepaalt de vernietigingstandaard en ziet toe op het proces. Ideaal is deze service voor organisaties die nog geen budget hebben voor een eigen MAXXeGUARD of uitsluitend gebruik wensen te maken van een gespecialiseerde service. De MAXXeGUARD vernietigt harde schijven, back-up tapes, CD’s, mobiele telefoons, Floppy Disks, USB sticks etc. Ook bestaat de mogelijkheid om off-site te vernietigen in Waddinxveen op de locatie van Van Randwijk. Dit geschiedt onder toezicht van een door u geautoriseerd persoon.

Recycling versus security
Wij houden ons bezig met security omdat dit vereist is voor het vernietigen van digitale dragers. Security is nu eenmaal een andere wereld dan recycling! Onze taak is om uw data in de gewenste veiligheidsstandaard te vernietigen met de hoogst mogelijke security maatregelen. Deze dienstverlening is geen afgeleide van recycling zoals dit bij andere aanbieders het geval is. Daarom kiest uw organisatie voor een dienstverlener een belang in recycling. Dit is helder en transparant.

Vernietigingsprotocol
Wij hanteren vaste procedures voor het vernietigen van datadragers. Alle handelingen worden gedocumenteerd en indien gewenst kan de MAXXeGUARD met een gesloten beveiligingssysteem, (barcode reader en camera) alle handelingen vastleggen. Per object zijn we in staat een proces-verbaal te maken tezamen met individuele certificaten. Waar anderen ophouden gaan wij verder, want security is ons vak!

Certificaat
U ontvangt een EA DMS 2008 certificaat na afloop van het proces in de klasse waarin de dragers zijn vernietigd. Als enige in de markt ondergaat de MAXXeGUARD jaarlijks een audit die door EA DMS wordt uitgevoerd. U ontvangt daardoor een certificaat met een daadwerkelijke grondslag. Hiermee bieden wij opdrachtgevers 100% betrouwbaarheid.

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search