Stapelsnijder

Op zoek naar een stapelsnijder voor het snijden van uw papier? Geen probleem, Van Randwijk heeft de oplossing voor u in het assortiment. Onze stapelsnijders zijn geschikt voor het snijden van grote hoeveelheden papier. Het papier wordt vervolgens in één keer in dezelfde maat gesneden. U kunt verschillende maten instellen voor het snijden. Ideaal wanneer u andere maten wilt snijden!

Infrarood snijbeveiliging

Een aantal stapelsnijders heeft infrarood snijbeveiliging. Deze beveiliging zorgt ervoor dat u pas kan snijden, wanneer het papier in de snijmachine is gelegd. Hierdoor kunt u gemakkelijk en veilig uw papier snijden.

Heeft u toch vragen over het gebruik van onze stapelsnijders? Aarzel dan niet contact op te nemen. Wij profileren ons graag als serviceorganisatie. Op het gebied van recycling, data security en paperfinishing denkt Van Randwijk met u mee. Wij denken groen? Denkt u groen met ons mee? Neem daarom liever vandaag nog dan morgen contact met ons op en laat experts met u meedenken. Van Randwijk: knowledge & service!

Stapelsnijder

Stapelsnijders voor kantoor

Stapelsnijder Randwijk

Stapelsnijders semi professioneel

Stapelsnijders professioneel

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search