Perscontainers

Wanneer u op zoek bent naar een afvalcontainer voor uw bedrijfsafval, helpt Van Randwijk u graag. Wij bieden namelijk diverse soorten perscontainers aan voor uw afval. Een perscontainer is een praktische, compacte afvalcontainer voor diverse soorten bedrijfsafval. Perscontainers zijn heel gemakkelijk te bedienen en kunnen veel bedrijfsafval aan. Sterker nog: er gaat meer afval in dan in welke afvalcontainer ook! Verder bespaart u op de transportkosten en zijn perscontainers zowel geur- als lekvrij.

Kwaliteit

Binnen Van Randwijk staat het waarborgen van de kwaliteit centraal. Wij gaan graag langdurige relaties met onze klanten aan, waardoor wij uitsluitend apparatuur van uitmuntende kwaliteit aanbieden. Een perscontainer voldoet daarom standaard aan de hoogste normen en is bovendien zwaar en duurzaam gebouwd. Van Randwijk biedt diverse perscontainers aan. Afhankelijk van uw behoefte hebben wij de juiste oplossing voor u. Bekijk nu onze oplossingen voor u hieronder.

perscontainers zelfpersend Van Randwijk

Zelfpersende containers

Stationaire perscontainers

Stationaire perscontainer

maatwerk perscontainer Van Randwijk

Maatwerk containers

Gebruikte perscontainer

Gebruikte containers

Maatwerk, service & onderhoud

Van Randwijk heeft een eigen technische service met veel vak- en productkennis. We pakken graag uitdagingen aan. Binnen de afval- & recyclingtechniek heeft u vaak een op maat gemaakte oplossing nodig. Wij denken hier graag in mee! Samen zetten wij tijdens een gesprek de juiste oplossing op papier, volledig passend bij uw wensen. Van Randwijk levert van begin tot eind een zo optimaal mogelijke service, met de duurzaamheid van de oplossing in het achterhoofd.

Zoekt u een maatwerk oplossing en wilt u een echte partner die in het bijzonder met u meedenkt? Neem dan contact op met Van Randwijk. Onze medewerkers staan voor u klaar om u op weg te helpen. Neem bijvoorbeeld Van Ranwijk Practicum. U bent hier van harte welkom om alle toepassingen te beoordelen en te testen. Niettemin wel zo makkelijk voor u als klant!

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

Start typing and press Enter to search