Balenpersen

Karton, plastic en andere materialen kunnen snel worden samengeperst in een handige balenpers. Afhankelijk van de grootte van het volume en soort materiaal zijn er verschillende soorten persen leverbaar. Voor kleine volumes perst men met een verticale balenpers in mum van tijd balen. Voor de grotere volumes zijn er horizontale industriële balenpersen. In deze laatste categorie persen bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan. Heeft u een passend advies nodig over balenpersen? Wij helpen u graag verder, Van Randwijk is dé specialist in recycling!

Maatwerk, service & onderhoud

Van Randwijk heeft een eigen technische service, met veel vak- en productkennis. We pakken graag uitdagingen aan. Wij zien onszelf als een grote kubus en gaan graag het gesprek aan. Binnen de afval- en recyclingtechniek heeft u namelijk vaak een op maat gemaakte oplossing nodig. Wij denken hier graag in mee! We zetten samen met u de juiste oplossing op papier. Van begin tot eind leveren we een zo optimaal mogelijke service en zorgen we ervoor dat de oplossing duurzaam wordt onderhouden. Wij zullen te allen tijde aan u laten zien dat u voor ons op nummer één staat. Ook voor andere oplossingen op het gebied van afval- en recycling kunt u uitstekend terecht bij Van Randwijk. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan perscontainers, industriële shredders en andere recyclingapparatuur!

Zoekt u een maatwerk oplossing en wilt u graag het advies van dé expert? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een duurzame oplossing.

Balenpersen - Randwijk

Verticale balenpersen

Balenpersen - Van Randwijk

Horizontale semi automatische balenpers

Volautomatische kanaalpersen

Twinram persen

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

Start typing and press Enter to search