De helpdesk is uniek en geeft klanten de mogelijkheid om binnen de garantieperiode en bij een servicecontract kosteloos telefonisch advies te vragen. Dit kan over de toepassing van een object gaan, de instelling ervan, een applicaties of over een storing. Door gekwalificeerde technici deze support te laten vervullen kunnen wij vaak telefonisch een mogelijke storing oplossen. Ook kunnen wij via een PC assistentie verlenen als het gaat om cardprinters en de software die wordt toegepast.

helpdesk

Quick Support

Altijd directe ondersteuning op afstand

Voor nog betere service bieden wij u Quick Support aan. Quick Support is een online webapplicatie waardoor wij u op afstand direct digitale ondersteuning kunnen bieden voor de Magicard Cardprinters en voor de OMR op de Couvette couverteermachines. U installeert deze applicatie en ontvangt van ons een unieke gebruikersnaam en inlogcode, die u ons doorgeeft, zodat we voor u aan de slag kunnen.

Deze applicatie is gratis voor klanten die bij ons een sevicecontract hebben, andere klanten betalen per kwartier € 22,50 (exclusief B.T.W.)

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search