Papiervernietiger

Van Randwijk biedt u een compleet assortiment papiervernietigers aan. Niet alleen voor op het werk, maar ook voor in huis hebben wij diverse papiervernietigers. Een papiervernietiger is duurzaam gebouwd, heeft een lange levensduur en is betrouwbaar in gebruik. Daarnaast krijgt u standaard vijf jaar garantie op uw aankoop.

Wij kunnen u adviseren bij de volgende kennisgebieden:

– Vermindering van Co2 door effectieve reststoffeninzameling
– Meldplicht datalekken inrichten binnen de organisatie
– Privacy Impact Assessment (PIA) implementeren en realiseren
– Het gestandaardiseerd, gecontroleerd en gecertificeerd vernietigen van datadrager
– Inrichten van de organisatie op het gebied van Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Papiervernietiging

Voor uw eigen veiligheid is papiervernietiging van essentieel belang. Meer dan vijf miljoen huishoudens riskeren identiteitsfraude. Fraudeurs betalen mensen voor het doorzoeken van uw afval. Ze zoeken hierbij naar bank- en creditcardafschriften, vooraf goedgekeurde kredietaanbiedingen en belastinggegevens. Zelfs nutteloze informatie zoals oude energierekeningen, verzekeringsdocumenten, bankafschriften en persoonlijke brieven bevatten waardevolle gegevens. Al deze gegevens kunnen gebruikt worden voor identiteitsfraude.

Papierversnipperaar

Een papierversnipperaar versnippert papieren, zodat de tekst niet meer gelezen kan worden. Als bedrijf of thuiswerker moet u weten wat verplicht vernietigd moet worden volgens de wet. Wat belangrijk is bij het versnipperen van papier, is dat het papier zeer fijn versnipperd wordt. Op deze manier worden uw (vertrouwelijke) papieren vele malen beter versnipperd.

Vernietigen bedrijfspapier

Binnen een organisatie werkt iedereen met vertrouwelijke papieren. Het is daarom erg belangrijk dat deze niet zomaar bij het oud papier terechtkomen. Door een papierversnipperaar te gebruiken voorkomt u dat gevoelige informatie op straat komt. Al uw documenten komen in de papierversnipperaar terecht en veranderen in onleesbare snippers.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze papiervernietigers, neem dan contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van data security kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben altijd een papiervernietiger die volledig past bij uw wensen!

Afdeling

Papierversnipperaar Van Randwijk

DoxXL archiefvernietiger

High security kantoor

Papierversnipperaar Randwijk

Verbruiksmaterialen

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search