Rolsnijder

Een rolsnijder gebruikt u om kleine hoeveelheden papier te snijden. Gedacht kan worden aan stapeltjes van tien. Hoeveel vellen u in één keer kunt snijden, hangt echter af van de dikte van het materiaal. Veelal worden rolsnijders gebruikt voor het snijden van A3 en A4 formaten. Bij Van Randwijk heeft u keuze uit verschillende rolsnijders. Zo vindt u bij ons compacte snijmachines die u gewoon op een tafel of bureau kunt plaatsen, ook rolsnijders inclusief onderstel. Bij dit onderstel is een tafel, rolhouder en stevige opvangmat inbegrepen. Met andere woorden: bij ons vindt u een rolmachine die past bij de wensen die u heeft!

Kwaliteit

Er is veel verschil in kwaliteit van de apparaten. Een kwalitatief goede rolsnijder is voorzien van een metalen onderplaat en goede maatverdeling. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat het snijmachanisme van topkwaliteit is. Bij Van Randwijk kiest u voor rolsnijders die duurzaam, stevig en betrouwbaar zijn. Onze rolsnijders zorgen voor een haarscherp resultaat, maar zijn te allen tijde handig en veilig in gebruik.

Overige diensten

Voor het vernietigen van papier bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij leveren een compleet assortiment aan van recycling, data security en paperfinishing. Door jarenlange ervaring en het investeren in materiaal en personeel zorgen wij daarnaast voor service & onderhoud. Wij hebben een eigen service organisatie, omdat wij weten hoe belangrijk het is om er daadwerkelijk te zijn voor klanten. Van Randwijk komt na wat zij belooft en zorgt ervoor dat klachten of schades netjes worden opgelost. Zodoende staat SERVICE bij ons met hoofdletters geschreven!

Bekijk hieronder de mogelijkheden van rolsnijders. Staat er niet bij wat u zoekt? Klik dan verder bij modellen voor andere soorten en maten.

Infrarood snijbeveiliging

reco-160-m-gr

Rolsnijder Van Randwijk

Recosystems 200 M rolsnijder

Rolsnijder Van Randwijk 1

Filux A462 rolsnijder

Filux Profi 3018 rolsnijder

Rolsnijder Van Randwijk

Recosystems 200 M rolsnijder

Filux 3020 rolsnijder

Recosystems 150 E rolsnijder

Rolsnijder Van Randwijk

Recosystems 160 M rolsnijder

Premier Cassette trim S A4 rolsnijder

Premier Cassette L A3 rolsnijder

Rolsnijder Van Randwijk 1

Filux A330 rolsnijder

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search