pasjes-ontwerpen

Pasjes ontwerpen

Een goed card-ontwerp is het halve werk!

Alles onder één dak
Wij bieden u een in-house design service. Alles in één hand waardoor het ontwerp en het druk- en printresultaat optimaal op elkaar is afgestemd. Organisaties die een optimale uitstraling wensen met hun card, laten deze door onze ervaren, professionele CardStudio ontwerpers ontwerpen. Wij bieden top design voor een betaalbare prijs.

Het proces begint met een briefing en aanlevering van teksten en beeldmateriaal. De doorlooptijd van het proces bedraagt 1-2 weken afhankelijk van uw wensen en eisen. U ontvangt een digitaal voorstel en heeft één correctie-mogelijkheid. Het ontwerp wordt uw eigendom en wij zorgen voor de verdere drukbegeleiding.

Het ontwerpen van een enkel- of dubbelzijdige kaart bedraagt € 195,00. Inbegrepen is één correctie. Elke correctie meer kost € 49,00. Speciale kaarten met beveiligingskenmerken en of andere specifieke wensen worden uitsluitend ontworpen op basis van een offerte.

Voorbedrukte cards
Als service bieden wij u aan de kaarten te laten voorbedrukken. Deze kunnen later op bijvoorbeeld een Magicard cardprinter voorzien worden van variabele gegevens. Denk hierbij aan: klantenpas, lidmaatschapkaarten, cadeaubonnen, beveiligingspassen, Key-kaarten, kaarten met magnetische strip, RFID-kaarten, SmartCards, Rewritable kaarten etc.

Wij garanderen een perfecte bedrukking van deze kaarten. Dit met uitzondering van goedkope kaarten uit het verre oosten die over het algemeen slecht kunnen worden bedrukt. Het basismateriaal is topkwaliteit en het bedrukken geschiedt onder de strengste eisen. Hierdoor staan wij garant voor de kwaliteit.

Hoogwaardig art materiaal verzekert u van de beste kwaliteit! Bij twijfel kunnen wij vooraf het materiaal beoordelen. Onze CardStudio maakt graag een ontwerp. Ook bij het ontwikkelen van specifieke security kenmerken op kaarten kunnen wij u behulpzaam zijn. Met de Magicard serie zijn we in staat laminaten te leveren met custom-made beveiligingskenmerken.

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search