Magicard Rio Pro enkelzijdig

Art. 51R100021

Productbeschrijving

Professioneel. De superieure afdrukkwaliteit van de Rio Pro, ontwikkeld voor professionals, is voorzien van gestandaardiseerde ICC kleurprofielen voor kleurechtheid. Het 4-lijnige kleurendisplay voorziet de gebruiker van actuele informatie.

Veiligheid
De Magicard Rio Pro’s gepatenteerde HoloKote® security technologie voegt een watermerk toe aan de kaart tijdens het afdrukproces. Uniek is dat er geen aparte dyefilms voor nodig zijn en optioneel voorzien kan worden van een eigen design om zonder extra kosten veiligheid toe te voegen. Aan te vullen met codeeropties voor magneetstrip en Smartcard.

Flexibel

USB en Ethernet zijn standaard aangevuld met een Microsoft gecertificeerde plug & play driver. Eenvoudig grote aantallen kaarten bedrukken met de hopper van 100 kaarten, handmatig, in kleur of zelfs rewritable kaarten, allemaal standaard mogelijkheden bij de Rio Pro. De Rio Pro is daarnaast eenvoudig te upgraden tot dubbelzijdige printer, met de in-field upgrade kit.

Kwaliteit

De Rio Pro is gebouwd uit hoogwaardige materialen en geavanceerde componenten en wordt geproduceerd in de UK. De kwaliteit uit zich in de 3 jaar volledige garantie.

Voordelen

Type enkelzijdige cardprinter
Aantal cards per jaar circa 10.000
Card type PVC / PET / PET-G / ABS/Teslin®
Kaartformaat ISO CR-80 / ISO 7810 54 x 86 mm
Kaartdikte 20-40 mil
Invoercapaciteit 100 stuks
Snelheid (monochroom) p/u 500 enkelzijdig
Snelheid (kleur) p/u 150 enkelzijdig (YMCKO)
Uitvoercapaciteit 70 stuks
Printresolutie / geheugen 340 dpi / 64 Mb
PN connectie USB 2.0 en Ethernet
Afmetingen lxbxh 356 x519 x 334 mm
Gewicht 12,5 kg
Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search