MAXXeGUARD dienstverlening

image003

Het vernietigen van datadragers is vaak een project
Het zijn in de regel verschillende types datadragers die beveiligd moeten worden door vernietiging. Om tot een juiste prijsindicatie te komen is een goede inventarisatie van het type datadragers en de aantallen die vernietigd moeten worden nodig .

On-site dienstverlening
Wenst u 100% security dan is het vernietigen op locatie een voorwaarde. Op uw locatie, in uw gebouw, op werkplekniveau en onder toezicht voeren wij geruisloos de dienstverlening uit. Vanaf 100 datadragers komen wij met de apparatuur naar uw locatie. Vanaf € 2,50 vernietigen wij een datadrager. Per datadrager kunnen wij een serienummer met fotocertificaat verstrekken. Na afloop ontvangt u een EA DMS certificaat. Voorrijkosten zijn inbegrepen in de prijs!

Off-site dienstverlening
Bij kleinere aantallen of minder gevoelige datadragers voeren wij in Waddinxveen de dienstverlening uit. Wij bieden een haalservice met afgesloten boxen met verzegeling. In een kluis bewaren wij de datadragers en garanderen binnen 2×24 uur vernietiging. Security is ook hier het uitgangspunt!

Nadat wij een overzicht van u hebben ontvangen kunnen we u snel en nauwkeurig een indicatie geven van de vernietigingskosten.

Meer informatie vindt u op www.hardeschijfvernietigen.nl 

 

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search