Papierversnipperaar

Om bedrijfsgevoelige informatie te beschermen en/of te vernietigen heeft Van Randwijk verschillende oplossingen. Onze oplossingen zijn duurzaam gebouwd, hebben een lange levensduur en zijn betrouwbaar in gebruik. Sterker nog: wij willen graag een partner voor u zijn die u op meer kennisgebieden adviseert. Een papierversnipperaar is voor papiervernietiging van essentieel belang. Daarvoor heeft Van Randwijk verschillende papiervernietigers in haar assortiment. Bekijk direct hieronder één van onze mogelijkheden. Heeft u vragen over een van onze papierversnipperaars? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Onze medewerkers kunnen u te allen tijde voorzien van een passend advies.

Papiervernietiging

Het vernietigen van uw bedrijfsafval is noodzakelijk om de veiligheid van uw bedrijf te waarborgen. Wij kunnen u hierbij zowel adviseren als ondersteunen. Ons gediplomeerde technische team onderhoudt, repareert, keurt en traint uw medewerkers graag op locatie. Wij vinden het hebben van een goede data security zeer belangrijk. Informatie die voor u misschien minder belangrijk lijkt, biedt voor anderen een goede kans om misbruik te maken. Bankafschriften en bankgegevens, identiteitsgegevens of energierekeningen: zorg voor uw veiligheid door het gebruik van een papierversnipperaar. Van Randwijk zorgt voor uw papiervernietiging!

Ook voor particulieren hebben wij oplossingen voor het vernietigen van uw gegevens. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u hierin adviseren en ondersteunen.

Unieke klantbehandeling

Door middel van een unieke serviceverlening kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u bij ons op één staat. Dit komen wij na in de geleverde diensten en ook in de uitmuntende kwaliteit van onze producten. Breng een bezoekje aan het Van Randwijk Practicum en laat u adviseren door een team van deskundige medewerkers. Hier kunt u alle toepassingen van ons beoordelen en testen. Ideaal om precies te weten wat u nodig hebt in uw bedrijf. Niet voor niets komt u bij Van Randwijk voor uw bedrijfsafval. Neem daarom liever vandaag nog contact op dan morgen!

Afdeling

Papierversnipperaar Van Randwijk

DoxXL archiefvernietiger

High security kantoor

Verbruiksmaterialen

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

    Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

    KANTOOR & SERVICE
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search