Schroefpers

Voor het verwerken van de bewerkbare restmaterialen is het mogelijk om een mobiel schroefpers te gebruiken. Deze pers bestaat uit een persunit en container in één. De mobiele schroefcontainer is zeer geschikt voor het persen van grote hoeveelheden afval en ander recyclebaar materiaal.
De motor wordt aangedreven door een enkele (11kW) of dubbele (15kW) kettingaandrijving. De roterende schroefas verwerkt constant het restmateriaal. De robuuste perscontainer is zeer gebruiksvriendelijk. Het opstarten van de verdichting gebeurt automatisch met een fotocel besturing.
Naast de mobiele schroefcontainers hebben wij ook de stationaire schroefcontainers in het assortiment. Een verschil is dat de persunit en container zijn gescheiden. Bij transport wordt alleen de volle container afgevoerd. Hierdoor wordt de hoeveelheid afval in de container verhoogd ten opzichte van een mobiele schroefpers.

SSP 80-15-94 stationaire schroefpers

SSP 80-11-78 stationaire schroefpers

MSP 20-15-94 mobiele schroefpers

MSP 20-11-78 mobiele schroefpers

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

Start typing and press Enter to search