Perscontainer

Het is noodzakelijk om uw werkplek en pand schoon te houden van bedrijfsafval. Hygiëne is uitermate belangrijk voor uw werknemers en daarom een vereiste. Met Van Randwijk treft u een partner die u graag meehelpt en bovendien verderbrengt. Wij bieden daarvoor diverse perscontainers aan voor uw afval. Een perscontainer is een compacte, praktische afvalcontainer voor bedrijfsafval. Onze perscontainers herbergen vele soorten bedrijfsafval en het gebruikersgemak is ongekend. Verder zijn de perscontainers zowel geur- als lekvrij en bespaart u veel op transportkosten. Sterker nog: uit ervaring kunnen wij vertellen dat er meer afval in gaat dan welke container ook!

Kwaliteit dienstverlener

Iets vertellen is uiteraard moeilijker dan het waarmaken. Daarvoor hebben wij een speciale service organisatie opgericht. Binnen Van Randwijk staat het waarborgen van de kwaliteit namelijk centraal. Op nummer één om precies te zijn! Wij streven naar langdurige klantrelaties. Hierdoor bieden we uitsluitend apparaten aan van uitmuntende kwaliteit. Huurt of koopt u een perscontainer bij ons? Dan voldoet deze standaard aan de hoogste normen en is bovendien zwaar en duurzaam gebouwd. Bekijk hieronder een van de mogelijke oplossingen voor uw bedrijfsafval. Ongetwijfeld staat er een perscontainer tussen die volledig voldoet aan uw wensen.

Service organisatie

Zoals gezegd maken wij waar wat we beloven. Onze eigen technische service beschikt daarom over zeer veel vak- en productkennis. Van Randwijk kijkt niet op van een uitdaging en zoekt altijd naar een passende oplossing voor u binnen de afval- en recyclingtechniek. Wij weten als geen ander dat daarvoor een op maat gemaakte oplossing nodig is. Samen denken wij met u mee. Tijdens een gesprek worden al uw behoeften en wensen op papier gezet. Op basis hiervan wordt de juiste oplossing voor uw bedrijf naar voren gebracht. Altijd duurzaamheid.

Zoekt u daarom naar een oplossing voor uw bedrijfsafval? En wilt u hier uitsluitend een partner die met u meedenkt en op wie u kunt bouwen? Neem dan contact op met Van Randwijk. Wij denken verder!

perscontainers zelfpersend Van Randwijk

Zelfpersende containers

Stationaire perscontainers

Stationaire perscontainer

maatwerk perscontainer Van Randwijk

Maatwerk containers

Gebruikte perscontainer

Gebruikte containers

Informatie aanvragen
Bel: 0182 640 690
Bel mij terug!

Heeft u een vraag over een product of zoekt u een specifieke oplossing? Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor advies.

Start typing and press Enter to search